Народна странка

Алексић: Нећемо признати изборе на пролеће, бојкот скраћује време до промене власти

Алексић: Нећемо признати изборе на пролеће, бојкот скраћује време до промене власти

Први потпредседник Народне странке и народни посланик Мирослав Алексић изјавио је данас ће бојкот избора одузети легитимитет напредњачкој власти и тако скратити време до промене режима чији је „једини циљ наставак пљачке државе и народа“, а да опозиција и највећи број грађана неће признати изборе који ће бити одржани на пролеће 2020. године.

„Избори у Србији не постоје, избори које ће одржати на пролеће неће важити за највећи број грађана Србије и нећемо их признати. Признаћемо изборе пре којих ће у кампањи бити слободни медији и неће бити притисака, уцена и куповине гласова. До тада председник Србије и СНС-а Александар Вучић може да се бори сам са собом или са својим сателитима и коалиционим партнерима који ће изаћи на изборе“, рекао је Алексић у Ушћу, где је разговарао са грађанима.

Алексић је рекао да су се грађани Ушћа пожалили да не знају како да преживе „златно доба Александра Вучића“, јер већ 100 дана немају воду за пиће, док најстарији међу њима морају да живе од пензија која износе 16.000 динара, а радили су по 40 година, док млади одлазе из Ушћа.

„У исто време хеликоптери Звонка Веселиновића сваког ­дана надлећу Ушће, јер он обилази своја здања и хотеле на Голији, као и ловишта на која одлазе браћа Вучић и остали челници режима, који сматрају да су Србију наследили као своју дедовину и мисле да могу да се играју са животима и достојанством грађана и да нас превара да изађемо на њихове лажне изборе“, рекао је Алексић.

Алексић је позвао грађане Ушћа и целе Србије да бојкотују изборе и „цео систем лудила“, јер је бојкот победа која ће довести до нових избора на којима ће напредњачки режим бити поражен.