Народна странка

Алексић: Недимовић је најнеспособнији, зато је први на листи СНС-а

Алексић: Недимовић је најнеспособнији, зато је први на листи СНС-а

Потпредседник Народне странке и народни посланик Мирослав Алексић изјавио је данас да је први на листи СНС-а, министар пољопривреде Бранислав Недимовић, најнеспособнији министар пољопривреде у историји, јер „уништава српску пољопривреду и српског сељака као нико до сада“.  

„Кажу да им је Недимовић најбољи. Онај ко је најнеспособнији и најгори за Србију, тај је председнику СНС-а Александру Вучићу најбољи. Недимовић је вероватно најбољи јер током његовог мандата откупна цена малине износи 100 динара за килограм, а пре њега је 200 динара, цена дизела је 160 динара за литар, а била је 100 динара, субвенције пољопривредницима износиле су 14.000 динара по хектару, а данас 4.000 динара“, рекао је Алексић на митингу Савеза за Србију у Пожеги.

Алексић је истакао да само бојкот „лажних избора“, заказаних за 26. април, може дати резултат против „диктаторске власти“.

„Бојкот ће раздвојити жито од кукоља и видећемо ко је борац за Србију и за будућност, а ко је спреман да тргује државним интересима зарад фотеље. Ми смо спремни да се одрекнемо личне користи и фотеља, а наше странке да се одрекну новца из буџета и показаћемо да смо спремни на жртву“, рекао је Алексић.

Алексић је навео да ће се опозиција која је прогласила бојкот борити и изборити за слободу са грађанима.

„Напредњачка власт је гора од коронавируса и било ког другог вируса. Не можемо се против њих борити тако што ћемо им из скупштинских или одборничких фотеља говорити како не раде добро. Пробали смо то и није успело. Позивам све грађане да не учествују у фарси од лажних избора и да се изборимо за слободне изборе на којима ћемо се такмичити и видети ком опанци а ком обојци“, рекао је Алексић.

Алексић је додао да је јуче почела „још једна у низу представа лоповског и пљакашког режима Александра Вучића.

„Та представа се зове лажни избори и Вучић је главни глумац. Хоће по ко зна који пут да слаже и превари грађане Сбије, као да му није доста што је осам година лагао и уништавао Србију. Отерао је пола милиона људи из Србије и сада поново тражи подршку да би наставио да то исто ради још четири године. Не може, бојкот је одговор, не пристајемо да нам вређа интелигенцију и да нас прави будалама“, рекао је Алексић.

Алексић је додао да је напредњачки режим у претходних осам година разорио институције, задужио све грађане за 10 милијарди евра.

„Министров отац тргује оружјем по свету, производе марихуану, синоними за ову власт су насилник Јутка и Симоновић, који пали куће новинарима, обесправљени су лекари, пензионери, и пољопривредници, али власт је купила све медије и грађане држи као таоце“, рекао је Алексић.