Народна странка

Алексић: Народна странка Кнић је пример солидарности, прикупљена средства за обнову домаћинства Радише Јовановића

Алексић: Народна странка Кнић је пример солидарности, прикупљена средства за обнову домаћинства Радише Јовановића

Народна странка организовала је хуманитарну акцију прикупљања средстава за обнову домаћинства Радише Јовановића из Кнића, које изгорело у пожару.

Потпредседник Народне странке и народни посланик Мирослав Алексић рекао је у Книћу да грађани у одсуству државне помоћи морају међусобно да се помажу и подржавају.

„Наш народ увек покаже да је најсложнији када је најтеже и тако је било и овог пута. Сада су нам неопходни јединство, солидарност и заједништво у борбу за слободну и бољу Србију у којој ће држава много бише бринути о грађанима и сваком појединцу и помагати људима којима је помоћ неопходна, за разлику од садашње ситуације у којој држава брине само о својим тајкунима и њиховим интересима“, навео је Алексић.

Алексић је истакао да се грађани последњих година због небриге државе међусобно помажу и показују солидарност издвајањем новца СМС порукама за лечење.

„Помажемо се и у случајевима попут домаћинства Радише Јовановића у Книћу. Народна странка ће увек помоћи и својим члановима и свим грађанима Србије којима је помоћ потребна. Најмање што смо данас могли да урадимо јесте да се придружимо овој хуманитарној акцији“, рекао је Алексић.

Општински одбор Народне странке Кнић организовао је донаторски ручак којем су присуствовали Алексић, представници локалних одбора Народне странке из Крагујевца, Чачка, Краљева, Трстеника и Бајине Баште, као и многобројни грађани општине Кнић.

Радиши Јовановићу из Кнића су у пожару изгорели помоћни објекти домаћинства и штала у којој су страдале животиње.