Народна странка

Павловић: Искључена струја Спортском центру Бањица, лажна обећања СНС-а

Павловић: Искључена струја Спортском центру Бањица, лажна обећања СНС-а

Одборник Народне странке у Скупштини Београда Милош Павловић изјавио је данас да је Спортском центру Бањица искључена струја, чиме су многобројни спортисти, међу којима је највише најмлађих, онемогућени у обављању свакодневних спортских активности, као и организовање спортских такмичења на води, пошто су под управом центра и отворени и затворени базени.

„Разлог обуставе испоруке електричне енергије су дуговања спортског центра. Подсећам да је 2018. године судским одлукама тај центар враћен општини под управу општини Вождовац, у којој је на власти СНС, чија су неспособност и лажња обећања довели центар у данашњу ситуацију“, рекао је Павловић.

Павловић је додао да је тадашњи председник општине Вождовац Александар Савић рекао да је та општина прекинула тренд отимања имовине и вратила грађанима једини базен у граду који им је бесправно одузет.

„Савић је тада рекао и да је општина Вождовац већ урадила пројектну документацију за реконструкцију, побољшање енергетске ефикасности, односно да су извршена геолошка испитивања и да је пронађена термална вода која ће бити искоришћена за грејање целог спортског центра“, рекао је Павловић.

„Све изјаве тадашњих челника општине Вождовац из редова СНС-а, која управља Спортским центром Бањица, јесу велика лаж упућена директно свим Београђанима, имајући у виду да ни општина Град Београд до данас нису предузели ниједну активност у циљу стварања услова за боље функционисање спортског центра, односно у циљу стварања бољих услова за све Београђане“, додао је Павловић.

Павловић је истакао да дуговања нису измирена, спортски центар није реконструисан, а побољшање енергетске ефикасности, решавање проблема грејања и снабдевања електричном енергијом јесу још једна у мору лажи кадрова СНС-а који управљају Београдом и Вождовцем.

„Грађанима Београда је јасно да руководиоци града и општине Вождовац владају манипулацијом и лажима без икаквих могућности да створе и унапреде основне услове за развој спортског центра и живот Београђана. Београђани више не верују СНС-у и то су показали резултати последњих избора у Београду. Народна странка учиниће све да то буду последњи избори на којима су победили лаж и уцене“, закључио је Павловић.