Народна странка

Наставак акције Народне странке "Један потпис мења све" у више од 15 градова у Србији

Наставак акције Народне странке "Један потпис мења све" у више од 15 градова у Србији

Народна странка ће током викенда наставити акцију „Један потпис мења све“ у више од 15 градова у Србији.

Петицију против косовске столице у УН можете потписати и путем интернета ОВДЕ

Грађани током акције могу да дају свој потпис против чланства самопроглашеног Косова у УН.

Потпредседник Народне странке Здравко Понош изјавио је да председник Србије Александар Вучић намерава да реши питање Косова и Метохије тако што ће „разграничити“ Србију саму од себе предајом „нашег за наше“.

„Вучић је предао четири општине на северу Косова и Метохије, а сада хоће да преда још две општине југа централне Србије како би добио назад оне четири општине. То се тако не ради ни са кликерима“, рекао је Понош.

Понош је, поводом изјаве министра одбране Александра Вулина да Србији нико ништа не може да узме силом, истакао да Србији у стварности нико ништа ни не мора узме силом, јер Вучић даје све што од њега тражи.

Први потпредседник Народне странке Мирослав Алексић учествоваће у акцији код штанда Народне странке у Трстенику у суботу, 25. августа, и у Крушевцу у недељу, 26. августа.

Потпредседник Народне странке Никола Јовановић учествоваће у акцији данас у 18 сати у центру Лазаревца код штанда Народне странке.

Потпредседница Народне странке Санда Рашковић Ивић даће изјаву у суботу, 25. августа, у 10.30 код штанда Народне странке у београдској општини Земун, у Господској улици, код „Максија“.

Акција ће овог викенда бити одржана и у Новом Саду, Бачкој Тополи, Сенти, Руми, Инђији, Крупњу, Нишу, Крагујевцу, Параћину, Иригу, Старој Пазови и Нишу.