Народна странка

Народна странка Горњи Милановац: Напредњаци, одморите се, биће мање штете ако не радите

Народна странка Горњи Милановац: Напредњаци, одморите се, биће мање штете ако не радите

Напредњаци, објасните народу!


Коначно да се огласите, макар вам неко други писао текст, и то примитивно (очекивано) у стилу „напад је најбоља одбрана“, а не дотиче се наше странке.

Свађате се са ДСС-ом, а не са Народном Странком. „Необавештени“ су, ако вам сметају, углавном код вас у странци и то на најодговорнијим функцијама, потпредседници и министри (Јованов, Обрадовић, Поповић, Недимовић, Шормаз, Младеновић...)

Не само они, него и динкићи и тривани.. све сам ˮкремˮ ДОС-а. Ко би вам писао програме и говоре да њих нема? Сендвичари? Тешко, дрво за држалицу није за виолину.

Ви сте ту да потписујете фактуре и менице и робијате (ако затреба) када се прича заврши, а трајаћете и бити „паметни и лепи“ само док завршите посао који нико није хтео да обави и то ни за шта на свету. Тај посао је предаја Косова и Метохије и тај посао нису хтели ни „обавештени“ ни „необавештени“.

Ви прихватисте. Зашто?  Немој, па се не бој.

Што се тиче неких који су, како кажете, из наше општине отишли јурећи, они су и сада на високим функцијама код вас, проверите. Ви ту не можете ништа, јер се не питате. Неки њихови саветници сада су чланови већа код вас, и сигурни смо да ће вам баш они саставити кривичне пријаве за све „садашње успехе и нагомилане проблеме које решаватеˮ. За све „откупљене“ објекте, зидане „вртове“, менице, „паукове“ и најпре за оно што сте урадили, а да нисте ни свесни.

Немамо сви памћење кишне глисте.

Проблем апотеке сте, кажете, решили. Тако што је нема, што сте је угасили. Тако ћете и Косово, претпостављамо. Тако сте и Вашар изместили на локацију која је заправо обилазница за теретни саобраћај, а саобраћај сте на тај начин вратили у центар. Грађане на периферију, а камионе у центар. Мудро, нема шта. Тако је у Европи или вам смета народ? О чему се ради?  

Паркинг сервис, празна паркиралишта, а аутомобили на тротоарима и зеленим површинама, не би ли направили посао за „паука“. Све наопако. А да престанете да се трудите и мислите? Одморите се, нека се ствари одвијају спонтано, биће мање штете. Узмите новац, зидајте вртове, гледајте фарме, задруге, уживајте, „искористите време“ док сте близу буџета. После ће бити касно. Прича се и да председник Општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић прелази у Београд, за онима које усвојисте.   

Саветујемо вам да не решавате „нагомилане проблеме“ од пре 15 година, него урадите само оно што сте обећали у предизборној кампањи – приступни пут до Такова.

Народна странка Вам обећава да ће, када дође на власт, свако ваше решавање „великих проблема“ из прошлости ставити под лупу.
   
 
Народна странка Г. Милановац