Народна странка

Новаковић: Сведоци Андреја Вучића још једном побегли од суда

Новаковић: Сведоци Андреја Вучића још једном побегли од суда

Синиша Мали, Игор Мировић и Милош Вучевић, сведоци у поступку који је против мене покренуо Андреј Вучић, још једном су имали преча посла од доласка пред судију Трећег основног суда у Београду и давања исказа којим је требало да "потврде" да сам лагао онда када сам рекао да је Андреј Вучић стварни владар и господар Новог Сада и Војводине.

Мали, Мировић и Вучевић по други пут су оставили на цедилу рођеног брата председника државе, а свој недолазак правдали јефтиним образложењима. Док се обични грађани кажњавају због сваког неодазивања, елитна јединица напредњака имаће и трећу прилику да се појави на суду.

Подсећам, претходно рочиште било је заказано за 18. децембар прошле године, а након данашњег судија је наредно заказао тек за новембар 2020. године.

По ко зна који пут у "новијој историји Србије" присуствујемо злоупотреби и иживљавању браће Вучић над грађанима соспствене земље. Не само то, већ су Андреј и Александар још једном показали и доказали да не поштују институцује државе Србије.

Ја ћу бити спреман и тог 2. новембра и наставићу да изношењем доказа да је Андреј Вучић фактички доносилац свих битних одлука у Новом Саду и Војводини. Андреја и његове саборце позивам да престану да злоупотребљавају институције у Србији, колико год да им то представља "непријатност и нелагоду".

Борислав Новаковић
потпредседник Народне странке