Народна странка

Павловић: Власт СНС-а непотребним реконструкцијама прелива новац у приватне џепове функционера

Павловић: Власт СНС-а непотребним реконструкцијама прелива новац у приватне џепове функционера

Одборник Народне странке у Скупштини Београда Милош Павловић изјавио је данас да се власт СНС-а у београдској општини Звездара бави „апсолутно беспотребним реконструкцијама“ постојеће инфраструктуре за које се основано сумња да служе за пребацивање новца свих грађана из општинског буџета на рачуне градских и локалних челника, а посредством извођача радова.  

„Општинска власт је у сарадњи са грдским челницима само лагала и давала празна обећања, а непотребним реконструкцијама се не подиже квалитет живота Звездараца. Број становника наше општине се значајно повећава, што значи да је потребно развијање постојеће инфратструктуре, попут градње нових школа и вртића у насељу Миријево“, рекао је Павловић, који је и потпредседник Општинског одбора Народне странке Звездара.

Павловић је истакао да СНС за седам година година власти у општини Звездара није изградила нову школу, обданиште, дом здравља, парк и спортско игралиште.  

Павловић је додао да је на званичном сајту Града Београда објављено да је градоначелник Зоран Радојичић разговарао са председником општине Звездара Владаном Јеремићем о најважнијим пројектима у том делу града и да се из те информације може закључити само да власт не чини ништа на побољшању квалитета живота становника Звездаре.

„Резултати локалних избора из јуна 2020. године и оџив Звездараца на изборе одговор су грађана бахатој општинској власти СНС-а на њихове лажне пројекте ’реконструкција’ за које се најбоље може применити мисао Абрахама Линколна: ’Можеш лагати неке људе све време, можеш лагати све људе неко време, али не можеш лагати све људе све време’”, закључио је Павловић.