Народна странка

Павловић: Весић ужива на корона забави, хитно да поднесе оставку

Павловић: Весић ужива на корона забави, хитно да поднесе оставку

Одборник Народне странке у Скупштини Београда Милош Павловић изјавио је данас да заменик градоначелника Горан Весић мора да одговара и поднесе оставку јер истовремено „ужива на корона весељу уз музику“ и предводи кампању власти за кажњавању угоститеља који организују такве забаве и крше епидемиолошке мере.

„Снимак ’корона журке’ на којем се виде заменик градоначелника Горан Весић и генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић показује сво лицемерје напредњачке власти, чије је Весић заштитно лице у Београду, која бахато гази законе јер сматра да за њу никаква правила не важе. Весић се на овом снимку грубо наругао грађанима који га плаћају“, рекао је Павловић.

„Комунална милиција није прекинула ову журку нити је против одговорних поднела прекршајне пријаве. Да ли се прописи и епидемиолошке мере, који важе за грађане Београда, не примењују на Горана Весића, Звездана Терзића и осталу ’напредњачку елиту’ са снимка“, упитао је Павловић.

Павловић је поручио Весићу „да сада не покушава да се крије и да не навлачи крпе на прозоре,  пошто је претходних година показао сав свој безобразлук, бахатост и неспособност“.

„Весић ће много брже него што му чини одговарати за све криминалне радње које је починио. То му обећавам са задовољством“, рекао је Павловић.

На друштвеним мрежама синоћ се појавио снимак „корона журке“ на којем се виде Весић и Терзић.