Народна странка

Алексић у Смедеревској Паланци: Гласајте за промене, напредњачка власт је потпуно неспособна

Алексић у Смедеревској Паланци: Гласајте за промене, напредњачка власт је потпуно неспособна

Први потпредседник Народне странке Мирослав Алексић позвао је грађане Смедеревске Паланке да на локалним изборима у том граду, заказаним за 25. март, гласају за Народну странку - листу број 3 - и промене у Паланци.

Алексић је грађане позвао грађане да на изборима казне Српску напредну странку, која је у протекле две године показала да није способна да води Смедеревску Паланку.

„Грађани Смедеревске Паланке ће имати прилику на овим изборима да изаберу бољу власт, другачију од оне која их је водила у претходном периоду, другачију од оних који нису били у стању да окрече зграду општине и да среде ништа у граду, који су довели ’Гошу’ у стање у које су довели ту фирму“, истакао је Алексић у разговору са грађанима у Паланци.

Повереник Народне странке за Смедеревску Паланку Ненад Милојичић рекао је да су привремене мере прави показатељ неспособности локалне напредњачке власти.

„Надам се да ће грађани Смедеревске Паланке препознати 25. марта изаћи на изборе гласати за листу Народне странке број 3. Дајте нам шансу и видећете да смо бољи од осталих“, поручио је Милојичић.