Народна странка

Народна странка Зрењанин: Тек петина суграђана гласалa за СНС

Народна странка Зрењанин: Тек петина суграђана гласалa за СНС

Повереница Народне странке Зрењанин Наташа Велимир изјавила је да  је број 1 на гласачком листићу заокружила тек једна петина оних који имају право гласа у Зрењанину, јер више од пола гласача није изашло на изборе.

„Десило и то да је више од 4 процента неважећих листића, што говори да се доста људи, који су били приморани да сликају свој листић, одважило на ову врсту побуне. Бугарски воз, куповина гласова, уцене радним местима су постали део фолклора онога што би требало да буде празник демократије“, рекла је Велимир за лист Зрењанин.

Она је подсетила да је на дан избора град поново био без воде због квара у фабрици воде.

„Резултат избора је за владајућу странку фантастичан, и могу да захвале само потпуно апатичном народу што није казнио њихов игнорантски став о проблему воде. СПС-ЈС ће чекати мрвице у виду неколико директорских и других радних места, као и неки надзорни и управни одбор. Они чија победа јесте стварна су чланови ДСС, који су капиталисали своје учешће у разним иницијативама за бољи живот у граду“, оценила је Велимир.

Народна странка Зрењанин ће наставити да указује на пропусте, свесна кршења и игнорисање стварности градске власти.

„Да ли се ради о ненаменском трошењу новца грађана (250 хиљада динара за кафанује је само један пример), о небризи о учесницима у саобраћају (семафори и пешачки прелази), фамозној фабрици воде и остављању више десетина хиљада људи без елементарних услова за живот, о одлагању отпада и управљањем њиме, проблема у граду је превише“, закључила је Велимир.