Народна странка

Зрењанин: Семафори неисправни, власт ћути

Зрењанин: Семафори неисправни, власт ћути

У граду Зрењанину већ месецима не функционишу неке од најважнијих раскрсница. Немогућа мисија је укључити се аутомобилом са Житног трга на Магистралу. Пешацима је изузетно отежан прелазак улице како на тој тако и на неким другим раскрсницама у граду, попут оне на 4. Јулу и  Ружи. Семафори не раде, а пешачки прелази нису обележени. Због тога је саобраћај не само отежан, већ  небезбедан.

Народна странка Зрењанин пита локалну власт због чега ове године није расписан тендер за одржавање светлосне сигнализације у граду? Да ли ћемо и ове године остати без обележених пешачких прелаза и свеукупне хоризонталне сигнализације? Шта су приоритети градске власти?

Повереништво Народне странке Зрењанин захтева од градске власти да хитно почне да решава проблеме у граду којих има све више. 

Подсећамо да је вода за пиће и даље неисправна, а да студија утицаја на животну околину за фабрику гума не постоји.

Овом приликом позивамо градску власт да коначно почне одговорно да се понаша према својим грађанима и ради посао који им је поверен, уместо што се додворавају председнику Србије Александру Вучићу и гледају само сопствени интерес.

Повереништво Народне странке Зрењанин