Народна странка

Народна странка Земун: Ко заправо одржава званични сајт општине?

Народна странка Земун: Ко заправо одржава званични сајт општине?

Општински одбор Народне странке Земун позива надлежне органе да испитају случај јавне набавке одржавања званичног сајта Oпштине Земун и злоупотребе које се јављају у ток поступку.

Како је могуће да посао одржавања званичног сајата општине Земун добије компанија која нема свој сајт? Како је могуће да посао који вреди неколико десетина хиљада динара та иста компанија добије за фантастичних 860.000 динара? Како је могуће да сви Земунци плаћају нешто што није потребно, превазилази границе реалних врдности и то компанији која је након добијеног посла пронашла подизвођача радова?

Позивамо надлежне органе да испатују ову јавну набавку, да испитају цео поступак, као и начин на који је компанија Wise solutions & support доо Београд као носилац понуде касније посао доделила предузећу ИНТЕK Нови Сад.

Ако је компанија Wise solutions & support заправо само посредник између општине Земун и новосадске компаније Интеk, колико коштају те посредничке услуге?

Грађане Земуна позивамо да наставе да нам јављају све неправилности као што је ова и да имају поверење у Народну странку која ће наставити да указује на неправилности и криминалне радње у општини Земун.

Народна странка Земун