Народна странка

Народна странка Зајечар: Време је за буђење народa

Народна странка Зајечар: Време је за буђење народa

Градски одбор Народне странке у Зајечару подржава гест лекара Ненада Ристовића, који је вратио златну медаљу коју је добио за заслуге у борби против КОВИДА-19, а због, како он наводи, напада од стране СНС власти на његову породицу. Исказујемо и жаљење јер је био приморан да врати медаљу коју је заслужио. Позивамо господина Ристовића, ако већ није, да без одлагања обавести надлежне органе о томе на који начин је угрожена његова породица, како не би било дезавуисања јавности.

Народна странка у Зајечару разуме лекара и политичара Ненада Ристовића и његову породицу, јер су и многобројни грађани Србије и Зајечара, као и бројни чланови Народне странке, а који нису по вољи ненародне СНС власти, били изложени уцењивачком терору актуелне власти на чијем врху пирамиде је управо Александар Вучић. Велики је број грађана који су на својој кожи, или кожи својих најближих осетили уцењивачку методологију којом они опстају на власти.

Време је за буђење, да им се стане на пут и отворено супротстави! Да знају, да и ми живимо овде и да планирамо овде и да останемо, са својим породицама, које су нам светиња. Свака породица мора да буде заштићена од било каквих напада и уцена, па и породице људи из Српске напредне странке.

Ми смо доживели многобројне нападе од стране СНС власти на наше породице, почев од отпуштања са посла, претњи, уцена, лажи и разних других непочинстава на које је ова власт показала да је спремна, те је наше разумевање још снажније. То знају многи грађани овог града јер то је образац по коме ова накарадна антизајечарска градска власт влада дуги низ година. Примера је много, а један од њих је случај узбуњивача др Драгослава Илића, који је добио отказ три месеца пред пензију, јер је указивао на незаконит рад руководства ЈКП „Водовод“ у Зајечару. Сада су ударили на породицу политичког противника и лекара.

Разумемо забринутост Ристовића и чињеницу да је због напада на своју породицу морао да се обрати и самом Александру Вучићу и да пошаље снажну и јасну поруку враћањем медаље. Нажалост, овај чин неће учинити да председник Србије и СНС-а увиди какве политичке креатуре има на челу власти у нашем граду, јер је очигледно да он то врло добро зна, а да му то нимало не смета, почев од Саше Мирковића па до одлазећег Бошка Ничића. Било је довољно времена, односно година да реагује.

Зато, Народна странка у Зајечару поручује да више ни једна породица не сме трпети њихов зулум. Спремни смо да станемо у одбрану сваког појединца и породице свим демократским средствима, и као људи и као професионалци. Овим охрабрујемо сваког појединца, наше суграђане, да јавно искажу своје незадовољство, или укажу на непотизам, бахатост, незнање и лоповлук ове штеточинске власти.

Народна странка Зајечар