Народна странка

Зајечар: СНС бот из Бора на месту в. д. директора зајечарског ЈКП „Тимок одржавање“

Зајечар: СНС бот из Бора на месту в. д. директора зајечарског ЈКП „Тимок одржавање“

Градски одбор Народне странке Зајечар најоштрије осуђује намеру неспособне антизајечарске градске власти предвођене СНС-ом и прелетачима из такозваног Покрета „Живим за крајину“, да на место в.д. директора ЈКП „Тимок одржавање“ именује боранина Љубишу Трифуновића , чија је једина „препорука“ за ту функцију та да је СНС бот и лични пријатељ актуелног градоначелника.

Овакво планирано постављење је само наставак вишегодишње праксе градоначелника Зајечара да своје кумове и пријатеље довлачи из разних градова и поставља на одговорне функције у нашем граду и тако им обезбеђује ухлебљење о трошку нас грађана Зајечара.

Такође, ова намера је само још један доказ да је највећа странка у Србији неспособна да у Зајечару међу нашим суграђанима пронађе одговарајуће решење, односно стручну факултетски образовану и компетентну особу која је способна да на одговоран и стручан начин води поменуто предузеће, тако да ,уместо такве особе, доводи човека из Бора који никада није радио у комуналном предузећу и не разуме се у тај посао, већ је као режимски новинар служио свакој власти.

Зато, Градски одбор Народне странке у Зајечару са жаљењем истиче чињеницу да одборници и градски већници и даље доносе неразумне одлуке на штету нашег града и свих Зајечараца.

Градски одбор Народне стране Зајечар