Народна странка

Народна странка Зајечар: Формиран Месни одбор Краљевица

Народна странка Зајечар: Формиран Месни одбор Краљевица

Народна странка Зајечaр формирала је Месни одбор Краљевица. За председника МО Краљевица изабран је адвокат Игор Панајотовић, а за потпредседнике студенткиња права Милица Величковић и дипломирани екпнoмиста Предраг Бордијановић.

Краљевица као централни деп града носи име Парк шуме Краљевица, која је срце, душа и плућа нашег града и из које ће ветар промене поистити наш град од прљавштине која се у њему таложи већ дуги низ година.

Нашим градом управљају они који га не разумеју, који нису ту ни одрастали. О нашем граду одлучују они којима до Краљевице није ни стало, већ само до сопствених интереса и богаћења. Локална власт годинама уништава град, сече дрвеће, не коси траву, не поставља канте за смеће, не поправља клупе... Њима ФК Тиком и КК Младост ништа не значе.

Читавом Зајечару је потребна одговорна власт која ће улице поплочати, засадити дрвореде, обновити игралишта и терене; власт која ће заштити угоститеље и приватне предузетнике. За то се залаже Народна странка. Улица Љубе Нешића има вишедеценијску традицију трговачке улице, а пред нашим очима се гаси. Наша је дужнпст да не затврамо очи, већ да ову улицу учинимо достојном 21. века у ком живимо.

Гитаријаду ћемо вратити Зајечарцима, онакву каква треба да буде – за све Зајечарце, а не само поједине функционере СНС-а.

Зајечарски одбор чине образовани и стручни људи који најпре воле свој град и који су спремни да уложе напоре како би се решили сви проблеми, а све у служби суграђана и интереса града.

Народна странка Зајечар