Народна странка

Народна странка Жабари: Хитно зауставити непотизам у општини

Народна странка Жабари: Хитно зауставити непотизам у општини

Повереништво Народне странке Жабари најоштрије осуђује непотизам односно рођачко и страначко запошљавање које врши руководство општине на челу за председником Јованом Лукићем и његовим замеником Игором Чолићем. Увидом у решења сазнајемо да су на поједине јавне функције постављени чланови уже фамилије ових руководилаца. И то особе без потребних квалификација за таква места.

Наиме супруга Игора Чолића, Виолета Чолић постављена је за члана Управног одбора Народне библиотеке "Проф. др Александар Ивић" у Жабарима, а Иван Чолић брат Игора Чолића за члана школског одбора ОШ "Херој Роса Трифуновић" у Жабарима.
 
Народни новац и јавне функције нису и не смеју бити лична имовина општинских функционера. Општина Жабари је девастирана, нових радних места нема, a све то захваљујући оваквом понашању Српске напредне странке и њеног руководства у општини.

Чланови Народне странке Жабари поред свакодневних притисака којима су изложени од стране локалних моћника наставиће да се одупиру уништавању наше општине и указују на све лосе потезе и злоупотребе од стране општинске власти.

Народна странка Жабари