Народна странка

Народна странка Жабаре: Општина девастирана напредњачком влашћу

Народна странка Жабаре: Општина девастирана напредњачком влашћу

У општини Жабаре за пуних осам година колико је Српска напредна странка на власти није реализована ниједна инвестиција. Поражавајућа је чињеница да за осам година није отворено ни једно једино радно место. Пољопривредници са територије општине не добијају никакве субвенције или олакшице. Подсећамо да је пољопривредна производња главни извор прихода за многе мештане околних села. Произвођачи су остављени на милост и немилост нестабилном тржишту, без икакве помоћи општине или подстицаја. Ништа није учињено на приступању ИПАРД фондовима за пољопривреднике и развој села и сеоског туризма односно учествовање локалне самоуправе у образовању и одвајању буџета ради лакшег приступа ИПАРД фондовима.

Навели смо само најзначајније примере лошег вођења наше општине, зато позивамо суграђане да нам се придруже у борби за развој и стабилност наше општине. Општини Жабаре су неопходна нова радна места, субвенције за наше пољопривреднике, уређена инфраструктура… Морамо да спречимо одлазак младих, а за то морамо да им понудимо запослење и могућност да живе у нормалним условима.

Наставићемо да указујемо на све лоше потезе локалне власти и наставићемо да се боримо за бољу будућност свих наших суграђана.
 
Народна странка Жабаре