Народна странка

Народна странка Врање: Вређање жена је говор СНС-а, никада одбора Народне странке

Народна странка Врање: Вређање жена је говор СНС-а, никада одбора Народне странке

Градски одбор Народне странке Врање затражио је неопозиву оставку већнице за културу Зорице Јовић због срамног опхођења према нашој културној баштини. Уклањање бисти великана попут др Ђорђа Тасића, оца Јустина Поповића и др Копша само су неки од примера катастрофалног рада и неспособности Зорице Јовић.

Међутим, одбор у Врању ни у једном тренутку није ни на који начин увредио госпођу Јовић. Вређање жена је говор чланова СНС-а и њихових партнера, а не чланова Народне странке. Српска напредна странка искористила је тражење оставке Зорице Јовић да неосновано нападне одбор у Врању. Подсећамо да се напредњаци нису сетили да осуде Братислава Гашића када је вређао новинарку, Јутку због сексуалног злостављања Марије Лукић или Војислава Шешеља због гнусног вређања Санде Рашковић Ивић и Маринике Тепић.

Врањански одбор има пуно право да тражи оставку већнице за културу. Савет за културу је очигледно задовољан њеним катастрофалним радом јер је и то један од начина извлачења новца за сопствене потребе.