Народна странка

Народна странка Врање: Власт отвара нова градилишта, а претходна се не завршавају

Народна странка Врање: Власт отвара нова градилишта, а претходна се не завршавају

Поводом изјаве градоначелника Врања како је у Врању активно шест градилишта, Градски одбор Народне странке Врање опомиње градоначелника да свакако није за похвалу то што се грађевинска сезона код нас у Врању редовно отвара у јесен када би требало да се иста приводи крају. Поред тога, започето се никада и не завршава у роковима које ова власт сама пројектује већ се радови продужују унедоглед. Као пример наводимо фамозну Улицу Боре Станковића која се гради тачно годину дана, а завршетак није ни на видику. Тако је и са осталим градилиштима које је започела ова власт као што су градски парк, вртић у насељу Рашка и шеталиште у Врањској бањи. Ново градилиште јесте и Улица Кнеза Милоша где се радови увелико изводе, а да се притом власт не руководи потребама становника ове улице која је затворена за саобраћај јер су све околне улице једносмерне, тако да свако ко има потребу да возилом иде у горњи део града мора доста да кружи. 

Народна странка поставља питање градоначелнику због чега рецимо Улица  хероја није отворена у оба смера, бар привремено док радови на суседној улици трају? Ми не видимо разлог због чега је то неизводљиво осим због наплате паркирања која је недавно уведена у овој улици.

Такође, градоначелник спомиње и нови пројекат, котларница за био масу  у Здравственом центру Врање за коју је рекао да ће бити завршена до краја следеће грејне сезоне. Знајући колико је градоначелник Миленковић прецизан са роковима завршетка започетих радова можемо само да се надамо да ће и ова котларница и све улице у граду некада бити завршене.

Народна странка Врање