Народна странка

Народна странка Врање: Миленковићу још један мандат за уништавање града

Народна странка Врање: Миленковићу још један мандат за уништавање града

Градски одбор Народне странке Врање, поводом реизбора Слободана Миленковића за градоначелника, истиче да је та одлука срамна и донета на штету грађана Врања. Миленковић у претходне четири године није урадио ништа да би се побољшао животни стандард града Врања.

Град Врање је постао један од финансијски најнеразвијенијих градова, са руинираном саобраћајном инфраструктуром где је свака улица препуна ударних рупа, док се у многим улицама само назире некадашње постојање асфалта. Незапосленост је велика, а привреда девастирана. Власт није довела ниједног озбиљног инвеститора, а локани привредници су потпуно запостављени. Ни пољопривредници никад ниси били у лошијем положајају. Сама чињеница да је буџет за пољобривреду у последње две године преполовљен говори о односу ове власти према пољопривредним произвођачима. Ни ситуација у спорту и култури није ништа боља. 

Да ли је овакво стање у граду квалификовало Миленковића за градоначелника? То што није успео да среди једну улицу или шеталиште? Или, ипак, само партијска књижица и пријатељство са локалним функционерима?

Оправдана је бојазан да ће Врање и у наредном период наставити да пропада, да се спроводе сумњиви тендери са сумњивим извођачима под сумњивим околностима у интересу сумњивих појединаца и оних који су подршка власти. Одбор у Врању градоначелнику поручује да ће сигурно остати упамћен као један од најнеспособнијих градоначелника у историји града.