Народна странка

Народна странка Врање: Подршка за “Инфо Врањске”, нову мету владајућег режима

Народна странка Врање: Подршка за “Инфо Врањске”, нову мету владајућег режима

Градски одбор Народне странке Врање најоштрије осуђује изјаве изнете на конференцији за медије Српске напредне странке у Врању, о формирању некаквог правног тима за разрачунавање са члановима редакције портала “Инфо Врањске”. Овај портал већ две године пожртвовано, непристрасно и професионално обавља свој посао.

Господо напредњаци, вама смета истина коју овај портал неупитно и свакодневно износи. Сметају вам сазнања која портал износи, а која испливавају из вашег табора. Смета вам то што не можете да сакријете истину од грађана да вам је градски већник за инфраструктуру лице које је осуђено на две године робије због злоупотребе службеног положаја, да функционери ваше странке шаљу децу на путовања о трошку државних ресурса, да секретарица директора Водовода обитава по хотелима у престоници о трошку пореских обвезника, да 250 метара једне улице не можете да реконструишете три месеца, да грађевинску сезону започињете са првим пахуљама снега, уместо да је тада завршите. 

Зато Градски одбор Народне странке у Врању пружа пуну подршку редакцији портала “Инфо Врањске”. Наставите да обављате свој посао часно, објективно и професионално, као што сте и до сада то радили, а Српској напредној странци поручујемо да наставе са формирањем правног тима, али не да би се разрачунавали са независним и објективним новинарством, већ да припремају одбрану својих функционера који ће бити изведени пред лице правде за сва непочинства и малверзације које су вршили за време њихове власти.

Градски одбор Народне странке Врање