Народна странка

Народна странка Врање: Неприхватљиво да тужилац Китановић буде у кампањи напредњака

Народна странка Врање: Неприхватљиво да тужилац Китановић буде у кампањи напредњака

Председник Градског одбора Народне странке Врање Ђорђе Ристић изјавио је да се против њега и потпредседника одбора Драгана Павловића води политички процес што доказује и фотографија заменика ОЈТ Зорана Китановића са истакнутим сурдуличким напредњацима у јеку изборне кампање. Ристић је навео да је Китановићев иступ неприхватљив јер је функција коју обавља неспојива са политичким деловањем било које врсте.

“Постоје две кривичне пријаве спојене у један предмет. Најпре, по кривичној пријави нападача Божидара Поповића, а потом и поступак по нашој кривичној пријави. Ми смо пријаву поднели 15. новембра преко адвоката Боривоја Боровића против четворице нападача на нас: Божидара Поповића, Милоша Антића, Стефана Костића и особе коју знамо под надимком Мишко Голубар. Сва четворица су чланови СНС-а и запослени у „Водоводу“, подсетио је Ристић.

Он је додао да је сада јасно зашто тужилаштво већ осам месеци не предузима ништа по овом питању.

“Све време инсистирамо да тужилаштво прибави снимке са сигурносних камера „Народног универзитета“ и да их спроведе као доказ и да нам их достави као страни у поступку. Међутим, од тих снимака до данашњег дана нема ни трага ни гласа, а сада се поставља питање о намери вођења непристрасног истражног поступка и намери да се прибаве сви ваљани докази” оценио је Ристић.