Народна странка

Народна странка Врање: Недопустиви напади на професионалне новинаре

Народна странка Врање: Недопустиви напади на професионалне новинаре

Градски одбор Народне странке Врање осуђује поновни напад на редакцију портала Инфо Врањске и новинара тог портала господина Славомира Костића.

Вербални напад праћен гнусним увредама који би претпостављамо требало да застраши новинаре овог независног портала, упућен од стране представника ФК Минералац из Врањске бање, како би вероватно они престали да се баве разоткривањем криминалних комбинација СНС клике у Пчињском округу, а нарочито у Врању и Врањској бањи. Имајући у виду да је овај фудбалски клуб нижеразредне лиге настао као пандан фудбалском клубу Врањска бања, који народни посланик, председник Градског одбора СНС и мештанин Врањске бање Славиша Булатовић није могао да контролише, са чиме дотични никако није могао да се помири, те је морао пошто-пото имати неки клуб под својом контролом, а ми сви можемо само нагађати и питати се због чега? Стога нас и не чуди да овакви напади на слободно и независно новинарство и потичу управо од оваквог "клуба" који служи као један од инструмената у механизму бањског СНС-а за разрачунавање са неистомишљеницима и независним новинарима, а нарочито са господином Костићем и порталом Инфо Врањске.

Градски одбор Народне странке Врање по ко зна који пут позива надлежне органе да предузму све неопходне мере у циљу заштите господина Костића, као и свих запослених у редакцији портала Инфо Врањске, који су мета константних напада СНС јуришника.

Народна странка Врање