Народна странка

Народна странка Вождовац: СНС лажним обећањима уништио Рипањ

Народна странка Вождовац: СНС лажним обећањима уништио Рипањ

Народна странка Вождовац наставља са ширењем своје организације и донела је одлуку о формирању Месног одбора Рипањ, а за повереницу је именована Теодора Живановић.

“Грађани Рипња и Вождовца заслужују бољи живот, а проблеми Рипња сваког дана су све већи. Актуелни режим више пута је предизборним обманама слагао становнике Рипња, од чега је корист имала само група појединаца. Нећемо дозволити још једну превару од које корист имају искључиво појединци блиски режиму и трудићемо се да у наредном периоду ојачамо нашу организацију како би грађанима представили и приближили наш програм за развој овог дела Вождовца. Гарантујемо грађанима да ћемо заједно са њима на првим слободним и фер изборима победити криминални режим СНС-а и зато у Рипњу са Теодором Живановић градимо страначку инфраструктуру која ће привући младе, образоване, поштене људе спремни за борбу против овог режима”, изјавио је председник ОО Народне странке Вождовац Бошко Шиндић.

Повереница Месног одбора Рипањ подсетила је да Рипањ и даље потресају поплаве у центру насеља, да је већина путева у лошем стању, као и да родитељи свакодневно брину о безбедности своје деце док одлазе у школу.

“Становници Рипња свакодневно се суочавају са многобројним проблемима и трудићу се да у наредном периоду те проблеме јавно износим и са својим комшијама понудим решења за те проблеме. Гарантујем да ћу бити отворена за све предлоге грађана и проналазак заједничког решења, као и да ће грађани, посебно млади људи имати моју пуну подршку у даљем политичком ангажовању. Позивам све моје комшије и суграђане да се прикључе Народној странци јер је свима добро позната реченица да на младима свет остаје стога, хајде да заједно од Рипња, Вождовца и Србије заједно направимо боље место за живот”, изјавила је Теодора Живановић

Народна странка ће наставити јачање своје инфраструктуре и своју борбу за бољи зивот грађана. Овој борби се сваким даном прикључују квалитетни појединци што је најбољи доказ да смо на добром путу и да ћемо на првим слободним изборима променити овај криминални режим.

ОО Народна странка Вождовац