Народна странка

Народна странка Вождовац: Општинска власт наставља политику засновану на лажима и корупцији.

Народна странка Вождовац: Општинска власт наставља политику засновану на лажима и корупцији.

Избор Иване Томић Илић за председницу општине Вождовац представља понижење за све грађане Вождовца. Након лажних избора које је већина грађана на Вождовцу бојкотовала, такозвана локална скупштина која је нелегитимна,  изабрала је  настављача политике засноване на лажима, неиспуњеним обећањима и свеприсутној корупцији.

Забрињавајући је и састав новоизабраног Општинаког већа чија ударна песница јесте Драган Животић чија је једина квалификација то што је отац чувене "новинарке" Барбаре Животић.

После пуних 10 година власти на Вождовцу где су показали да им је брига за грађане на последњем месту, СНС поново даје иста обећања. Нису изградили ниједан вртић, а подсећамо да им је предизборни слоган гласио “за нашу децу”.

Већини суграђана је јасно да оваква локална власт ради само у сопственом интересу и то су показали бојкотом. Сигурно је да ћемо се изборити за слободне изборе на којима це грађани стварно учествовати и изабрати своје представнике, а квази власт СНС-а биће послата у политичку прошлост, док ће сви они који су учествовали у малверзацијама бити процесуирани и адекватно кажњени.

Општински одбор Народне странке Вождовац