Народна странка

Народна странка Вождовац: Медаковић девастиран због небриге власти

Народна странка Вождовац: Медаковић девастиран због небриге власти

Насеље Медаковић на Вождовцу пример је немарности актуелног режима СНС-а. Велики број тротоара улица и паркинга се налази у јако лошем стању што онемогућава грађанима нормално кретање и нормалне активности. У последњих неколико година јако мало је улагано у ово насеље. Народна странка Вождовац сматра да ово насеље заслужује већу пажњу како у инфраструктурном тако и у еколошком смислу.

“Насеље Медаковић је јако важно за Народну странку и своје капацитете ћемо усмерити на побољшање услова живота грађана овог дела општине. Месни одбор у насељу Медаковић чини тим сјајних појединаца који су већ показали да брину о лакалним проблемима покретањем акције обнављања кошаркашког терена. Наставићемо са таквим и сличним акцијама и указиваћемо на конкретне проблеме”, рекао је председник ОО Народне странке Вождовац Бошко Шиндић.

Народна странка Вождовац је за повереника МО Медаковић именовала Константина Катића који је овом приликом указао на лоше стање тротоара на "плавом" мосту који представља јаку саобраћајну мрежу насеља.

“Питам актуелну председницу општине Вождовац Ивану Томић Илић када је последњи пут изашла из службеног аутомобила и прошетала тротоарима на Вождовцу? Да ли овакво стање пешачког дела моста, преко кога је готово немогуће проћи безбедно, може да се назове тротоаром?" упитао је Катић.

Народна странка Вождовац захтева од актуелног  режима  да хитно поправи све тротоаре и посвети се решавању проблема општине. СНС мора да престане да се свети грађанима због мале излазности на лажним изборима и због тога што немају подршку становника општине Вождовац.

Народна странка Вождовац