Народна странка

Владимир Половина (Суботица): Морамо се супротставити мафији!

Владимир Половина (Суботица): Морамо се супротставити мафији!

Председник Градског одбора Народне странке Суботица Владимир Половина  изјавио је да је познато да су аутомобиле Золтана Хорвата запалили Срђан Ивановић звани Бамби, незванични шеф обезбеђења Богдана Лабана и Лука Радуловић, први на локалној листи Српске радикалне странке која је такође у служби Лабановог крила Српске напредне странке у Суботици. Он ке истакао да ови подати институције државе очигледно не занимају.

„Питање је једино хоћемо ли се као Суботичани и грађани супротставити мафији која влада градом или нећемо. Сви знамо о чему се овде ради. Ивановић жели да преузме “Сакс” од Хорвата“, изјавио је Половина за портал Слободна Суботица.

Он је додао и да је Срђана Ивановића позвао телефоном.

„Позвао сам га да се нађемо, да ме погледа у очи и каже да ли је запалио Хорватов аутомобил или не. Није ми ништа одговорио. Прекинуо је везу. Шта је следећи корак након паљења аутомобила? Наставак шиканирања, батине или убиство? Суботица мора да се ослободи мафије, црногорске и сваке друге, да би иоле имала какву – такву будућност“, рекао је Половина.