Народна странка

Народна странка Ваљево: Градоначелник недорастао функцији, треба да поднесе оставку

Народна странка Ваљево: Градоначелник недорастао функцији, треба да поднесе оставку

Градски одбор Народне странке Ваљево позива градоначелника да поднесе оставку јер “није дорастао функцији и очигледно је да он данас не води овај град”.

“Ваљево је данас предграђе Уба, Ваљево је данас в.д. града, па тако имамо в.д. начелника Градске управе, в.д. директора “Топлане”, в.д. директора “Видрака”, в.д. директора обданишта, в.д. директора Националне службе за запошљавање, в.д. директора Републичког завода за социјално осигурање, в.д. директора “Валиса”… На кључне функције у граду доведени су људи из Владимираца и Степојевца. Градоначелник из сенке је “Секула” који редовно прати, наџире и снима седнице градске Скупштине. Резултати су такође највећи број корисника народне кухиње и прималаца социјалне помоћи, раст незапослености у десетинама људи на седмичном нивоу, огроман одлив младих људи, разбуктала корупција и бројне афере”, рекао је председник ваљевског одбора Милош Миливојевић. 
истакао је Миливојевић.

Он је нагласио да су Ваљевци дужни да бране своје успомене и чувају своја сећања и изразио уверење да ће његови суграђани у Народној странци препознати људе који смеју, хоће и могу да одбране и препороде овај град.

“Систематски, вома вешто и континуирано се у свест људи покушава урезати идеја да смо сви исти. Ако људе питате да ли су сви лекари исти, да ли су сви фризери или конобари исти, да ли су сви професори исти, сигурно ћете се сложити да ће већина одговорити: “Наравно да нису!” Али, ако питате да ли су све политичке странке или политичари исти, одговор већине биће: “Да!” Урезивањем ове идеје у свест људи жели се постићи њихова равнодушност и мирење са ситуацијом, умртвити енергија и убити жеља за променама. Ја овде морам јасно и гласно да поручим да ми нисмо исти”, поручио је Миливојевић.