Народна странка

Народна странка Ужице: Сто дана локалне власти – срамно замајавање јавности

Народна странка Ужице: Сто дана локалне власти – срамно замајавање јавности

Пре 100 дана Народна странка Ужице скренула је пажњу јавности да је у Ужицу конституисана нелегитимна Скупштина града јер није резултат слободне изборне воље грађана, већ лажних, противуставних избора, на које су заплашени, преварени и уцењени грађани „утерани“.

Сви одборници и руководство Града су  део система који гаси слободу у Србији и подржава криминал и безвлашће. Таква, нелегитимна локална власт, подноси извештај поводом 100 дана рада. Саопштење дато тим поводом представља срамно замајавање јавности које, ради отрежњења, треба да прочитају сви грађани Ужица!

У тренутку док се Ужичанима лепи чађ за плућа, а експлозија у Крчагову опомиње на општу небезбедност гасних објеката "Ужице-гаса", ужичко руководство је задовољно својим радом! Наравно, тренутни сазив локалног парламента је континуитет исте политике, лоше управе, нестручности и више пута рециклираних, али јалових пројектних идеја. Оне нису добиле никад реализацију у смислу добробити Ужичана, већ само манифестацију коруптивних интереса кроз бруталан  механизам за пљачкање грађана.

Ужице је најзагађенији град, а веза између огромних малверзација и здравствене катастрофе је све јаснијa под светлима афере „Ужице-гас“.

Народна страка Ужице је упозорила на велику здравствену и безебдносну угроженост Ужичана. Као одговор на бурну реакцију јавности, као и на кривичне и инспекцијске пријаве које смо поднели, синхронизованом акцијом СНС ботова, блокирана је Фејсбук страница Народне странке Ужице! То се дешава управо у дану када смо обавестили јавност да смо поднели пријаву и захтев за хитан надзор Инспекцији Министарства рудаства и енргетике, одељењу за инспекцију опреме под притиском.

Руководству Ужица, као и осталима који стоје уз Александра Вучића, цензура је једини начин опстанака на власти. Извештај који су градоначелница и председник Градске скупштине поводом 100 дана власти у Ужицу поднели, може да се поднесе само у земљи у којој се критичка јавност гуши. Он садржи бесмислице и илустрацију провинцијалног удвориштва које не завређује коментар.

Ивана Парлић
председица  Градског одбора Народне странке