Народна странка

Трстеник: Појављивање председника општине три дана након увођења ванредног стања врхунац непоштовања грађана

Трстеник: Појављивање председника општине три дана након увођења ванредног стања врхунац непоштовања грађана

Председник Општинског одбора Народне странке Трстеник др Владан Миодраговић позивао је данас председника Општине Трстеник Александра Ћирића да поднесе извештај и план за санацију штете од поплава.

Миодраговић је позвао Ћирића да након извештаја поднесе и оставку, јер му је „посета Будимпешти важнија од ванредног стања у Трстенику“.

„Неодговорно је и бахато понашање Ћирића који се као командант штаба за ванредне ситуације у поплављеном подручју појави тек три дана након увођења ванредног стања. Посебно ако имамо у виду да су штете немерљиве и да се један човек води као нестао“, рекао је Миодраговић и додао да се ни народна посланицa Милена Турк није огласила јер се налази у Кини.

Др Миодраговић је подсетио на предизборно обећање Српске напредне странке у вези са одбраном од поплава.

„У предизборној кампањи су обећавали изградњу бедема са леве и десне стране Западне Мораве и нивелацију Љубостињског тока. Ништа од тога није урађено јер је овој власти  битније  да иду по сајмовима, конгресима по Копаонику и другим скуповима од тога да раде”, истакао је др Миодраговић и подсетивши да представници опозиције већ три године траже да се у локалном парламенту расправља о одбрани од поплава.

“Расправе нема јер је у Трстенику на делу самовоља једне странке која се преноси са Републичког нивоа”, закључио је Миодраговић.