Народна странка

Наставља се пљачка и бахато понашање трстеничких функционера у афери "Рођак из Трстеника"

Наставља се пљачка и бахато понашање трстеничких функционера у афери "Рођак из Трстеника"

Народна странка Трстеник тражи од надлежних да се покрене поступак против Ивана Белоице, председника Покрета социјалиста који је злоупотребљавао службени положај  и преко удружења грађана ангажовао кориснике Центра за социјални рад у Трстенику, за фиктивне послове за које је од државе добијао новац, а који се нису изводили. За то ангажовање 28 корисника социјалне помоћи су добијали по 5.000 динара, а остатак  од 17.000 динара су били у обавези да му врате и тим путем је за себе прибавио велику корист, која се мери милионима динара. Тако је оштетио и државу и грађане. Једно од удружења је "Центар" где је и сам Белоица заступник, који је осим злоупотребе положаја дошао и у сукоб интереса и након откривања поменутих радњи и крсења етике добио отказ.

Да ли се тренд великих афера попут Јовањице, трговине орузијем, стана тетке из Канаде, Савамале, лажних факултета и доктората, бугарских станова наставља и преко локалних функционера у Трстенику? Да ли је Вулинов представник у Трстенику, Иван Белоица, био рођак из Трстеника и Вулину носио новац од ових послова?

Ваљда је сада свима постало јасно ко нас представља, шта су им главни интереси и да су на делу тешке злоупотребе и пљачке недужног народа, а све под покровитељством врха власти.

Зато драги наши суграђани ако не желите да сутра и Ви будете жртва ове власти и на неки начин опљачкани кренимо сви у бојкот против овог режима и на дан избора останимо код својих кућа.

Народна странка Трестеник