Народна странка

Народна странка Трговиште: Бојкот избора за месне заједнице

Народна странка Трговиште: Бојкот избора за месне заједнице

На изборима за месне заједнице у општини Трговиште учествоваће само Српска напредна странка. Мештани општине Трговиште ће, по први пут у историји, имати гласачке листиће са једним јединим бројем 1, који ће заокружити или не, јер је последњег дана за предају листа 24. јануара  предата само једна изборна листа СНС-а, што доводи у питање легитимност избора.

Због општег стања у друштву, држави, па и општини Трговиште , где не постоји ни минимум услова за одржавање иоле фер и поштених избора, Народна странка је, у оквиру Савеза за Србију, донела одлуку о бојкоту локалних избора јер сви знамо како се они одржавају у Трговишту, као и у целој земљи.

Свим мештанима општине Трговиште не желимо да дајемо разна обећања, већ да на делу покажемо да могу да нам верују и да „нисмо сви исти“. Борићемо се за просперитет наше општине, као и за то да зауставимо одлив младих из Трговишта. 

Уз Народну странку, Демократска странка и странка Заједно за Србију, су једина опозициона политичка групацијиа у самој Општини који неће учествовати на унапред намештеним и лажним изборима. Једини отпор локалним властима којима влада само један човек можемо пружити бојкотом. 

Општински одбор Народне странке Трговиште