Народна странка

Народна странка Суботица: Позив суграђанима да подрже петицију “Да засија дечји осмех, а не трг”

Народна странка Суботица: Позив суграђанима да подрже петицију “Да засија дечји осмех, а не трг”

Градски одбор Народне странке Суботице позива суграђане да се подрже акцију Народне странке „ДА ЗАСИЈА ДЕЧЈИ ОСМЕХ, А НЕ ТРГ!“ 

Грађани Суботице, као и грађани широм Србије, на сваком тргу, на сваком углу, траже начин да помогну родитељима у очајничкој борби да скупе средства која недостају за лечење свог детета. За њихово лечење средства не може да обезбеди државни фонд за здравство, па наши племенити суграђани продају све што могу, од хране и гардеробе до кућа, да прикупе тешко доступну своту новца за спас деце.

Грађани Србије показују дирљиву солидарност и велики труд да прикупе новац за лечење тешко оболелих малишана. Ипак, то није довољно, а времена за неку од те деце је све мање.

Зато тражимо од руководстава свих локалних самоуправа у Србији, да следе пример како Града Суботице, тако и других градова који су показали солидарност и подржали грађане Србије које је борба за живот деце окупила и ујединила, да новац опредељен за прославу новогодишњих празника преусмере за лечење болесне деце.

Градски одбор Народне странке Суботица позива све грађане да својим потписом подрже петицију којом се апелује на локалне власти у Србији да уместо тргова и бина за Нову годину, засија дечји осмех! 

ПОТПИШИ ПЕТИЦИЈУ! „Да засија дечији осмех, а не трг"

Линк: https://forms.gle/TLX6kLLYhoExkHm1A    

Александар Илић
председник ИО Народне странке Суботица