Народна странка

Народна странка Сомбор: Фасаде су лепе, али не могу да прехране грађане

Народна странка Сомбор: Фасаде су лепе, али не могу да прехране грађане

Народна странка је новија политичка организација (настала октобра 2017. године), чине је углавном, млади који се до сада нису бавили политиком, а желе да дају допринос заустављању пропадања и отварању пута ка просперитету наших грађана и државе.

У Народној странци су некомпромитовани људи, док се већина виђенијих „жутих лопова” преселила у владајућу странку, и тамо заузела руководеће позиције, пошто напредњаци и нису имали својих кадрова способних да изнесу позитивне промене, које лажно обећавају већ осам година. Те промене су се, истина, десиле, али само за њихову врхушку и одану клијентелу, док обичан народ „мота каблове“ за 300 евра, настојећи некако, да преживи.

У Сомбору, са новим повереништвом, Народна странка све више привлачи грађане који имају храбрости да се одупру безнађу, бесперспективности и беди, у које их врло успешно воде напредњачка власт и придружени лакеји. О томе, осим осталог, сведочи и чињеница да годинама већ, овде није отворен ниједан већи погон, што изазива убрзано одумирање града, с обзиром на то да млади и не само они, већ и средовечни, одлазе „трбухом за крухом“. Истина, поправљају се фасаде у центру, ту је и нова пијаца (остаје питање – због чега није покривена, па ће се продавци и купци поново зими смрзавати, лети, на сунцу, „кувати“, киснути...), отворен је понеки објекат, али све то није довољно да заустави понирање некадашњег „слободног и краљевског града“. Фасаде су лепе, али не могу да се једу. 

Народна странка Сомбор