Народна странка

Народна странка Сомбор: У суботу акција прикупљања потписа за слободне изборе

Народна странка Сомбор: У суботу акција прикупљања потписа за слободне изборе

Народна странка у Сомбору отпочиње акцију прикупљања потписа за слободне изборе. 

Штанд Народне странке за грађане који ће својим потписима подржати акцију, биће биће постављен у суботу 27. фебруара у Улици краља Петра првог, од 10 до 13 часова.  

Циљ акције „Потпис за слободне изборе“, коју Народна странка реализује паралелно, у целој Србији, је омогућавање слободних, фер, демократских избора, насупрот претходнима, које је, због немогућих услова, бојкотовала истинска опозиција. Тада смо добили једномислећи парламент без опозиције, чиме, у Европи може да се похвали још једино Лукашенкова Белорусија. 

Да бисмо избегли разне „бугарске возове“, сакупљање потписа од стране владајуће странке за њихове лакеје, потпуну затвореност телевизија са националним фреквенцијама за опозитно мишљење и праве теме, сликање телефоном гласачких листића, црне џипове без таблица на дан избора, који утерују страх онима који не мисле као власт, потребно је изборити истински слободне изборе, на којима ће сви учесници имати једнаке шансе.  

Зато, поштовани суграђани, изађите у суботу пре подне у град, разбијте страх, приђите штанду Народне странке и „оверите“ својим потписом пут Србије ка демократији и слободи, пут ка будућности без корупције и спреге криминала и политике, без свакодневних лажи којима нас засипају, јер за промене које су неминовне, морамо се изборити сопственим снагама.

Народнa странкa Сомбор