Народна странка

Народна странка Смедеревска Паланка: Масовна улагања у општину још једна од лажи председника Србије

Народна странка Смедеревска Паланка: Масовна улагања у општину још једна од лажи председника Србије

За 9. март је најављена посета председника Србије Александра Вучића Смедеревској Паланци у оквиру кампање „Будућност Србије“ приликом које ће Вучић обићи „инвестиције“ које је држава уложила у овај град.

Општински одбор Народне странке Смедеревска Паланка сматра крајње лицемерним помињање било каквих инвестиција када Српска напредна странка и њен председник Александар  Вучић нису уложили ни један једини динар у саму општину.

Подсећамо да Подунавским округом руководи озлоглашени Бранко Маловић заједно са криминалцима Мирком Рајковићем и Марком Маловићем, чији је једини циљ остваривање личних интереса не бирајући средства. Они, преко свог портала (еПодунавље) који се иначе плаћа из локалног буџета општине, редовно врше притисак на локалне инвеститоре који  деценијама уназад живе, раде и запошљавају грађане општине, и при томе свој капитал улажу у нашу општину.

Горе поменути су ради сопствених интереса преко тог гласила кренули у офанзиву претњи и уцена локалних инвеститора како би их натерали да одустану од послова, што им је већ и успело, при чему је велики број грађана оста без посла.

ОО Народне странке поставља питања председнику Србије:

1. О каквим се то инвестицијама говори и које ће тачно обићи у Смедеревској Паланци?

2. Колико је отказа добило људи од када је СНС на власти у Смедеревској Паланци?

3. Колико је неисплаћених отпремнина од кад је на власти СНС у Смедеревској Паланци?

4. Колико је угашених предузећа од када су напредњаци на власти у нашој општини?

5. Колико је незаконитих радњи од када је на власти СНС у Смедеревској Паланци?

Захтевамо од председника и његових сарадника да истинито одговоре на ова питања, што су, као неко ко води ову државу, у обавези да учине.

Општински одбор Народне странке Смедеревска Паланка