Народна странка

Народна странка Савски венац: Сумњамо да ће нова власт испунити и једно предизборно обећање

Народна странка Савски венац: Сумњамо да ће нова власт испунити и једно предизборно обећање

Општински одбор Народне странке Савски венац изражава забринутост да ће нова општинска власт, углавном заснована на истим неспособним кадровима који су доведени из свих крајева Србије са сумњивим биографијама, у следећем мандату испунити бар неко предизборно обећање дато нашим суграђанима и да ће се активније ухватити у коштац са проблемима који муче опстину Савски венац.

Ипак, апелујемо на локалну власт да коначно почне активно да ради на увођењу комуналног реда, а не да игнорише бројне притжбе староседелаца Сењака, Топчидерског брда и Дедиња којима се уредно наплаћује најскупљи порез на имовину у целој Србији. Ова насеља представљају такозвану екстра зону, а у исто време овај део општине гуше вишеспратне зграде које се граде без икаквог плана, а честа је и дивља градња разних инвеститора који су блиски власти Српске напредне странке.

Такође,  уместо бахатог фарбања фасаде на две општинске зграде по вишеструко већој цени од реалне, предлажемо да се новац усмери на уређење запуштених јавних површина, оронулих фасада зграда и сличних проблема како би се олакшао живот суграђанима. Досадашња власт је општински новац трошила искључиво на задовољавање сопствених потреба, уместо на унапређење квалитета зивота грађана. Апелујемо на нову локално власт да не следе њихов пример, већ интерес  становника Савског венца ставе испред својих.

ОО Народне странке Савски венац