Народна странка

Народна странка Раковица: Омиљени напредњачки "опозиционари"

Народна странка Раковица: Омиљени напредњачки "опозиционари"

Грађани увелико показују спремност и добру вољу за наступајуће промене на политичкој сцени. Странке које нуде промене прижељкују црногорски сценарио у рушењу тираније и диктатуре, спремне су да се одрекну делова програма и идеологије како би створили кохерентну и компактну понуду које ће задовољити прилично захтевно бирачко тело у Србији. Полако сазрева и свест да ће само корените промене спасити Србију од сигурног пута у провалију и пропаст у које их води власт Александра Вучића и његових издајника.

У Раковици су слуге окупатора и домаћи издајници нарочито опрезни када су у питању предстојећи догађаји. Напредњаци покушавају да избегну законску одговорност за сва недела и крађе које су починили, а не би желели да забораве своје савезнике из сенке, коалиционе партнере и друге сараднике на рушењу, пљачки и уништавању Раковице. Зато напредњаци ових дана увелико раде на проналажењу и промоцији "опозиционара" који би их узели у заштиту након губитка власти и како би заштитили своју криминалом стечену имовину.

Овакве појаве највише плаше грађане и доводе их у недоумицу, намера напредњачке банде да влада Раковицом преко трабаната из опозиционих странака чак и после пада са власти највећа је ноћна мора бирача. Грађани желе да њихов глас заиста донесе промене, корените и дубоке, реалне и видљиве, они желе правну државу и правни поредак, снажне институције и владавину права, поштовање Устава, демократију и смењиву власт. Упркос чињеници да неки центри моћи у Раковици већ натурају своје лидере и кандидате, да већ имају своје омиљене "опозиционаре", и да су њихове симпатије неподељене за нека кадровска решења, Народна странка Раковица поручује грађанима да искључује сваки вид сарадње са Српском напредном странком, њеним сатрапима и трабантима и свим другим странкама и политичким субјектима који су од 2012. године кршили људска и грађанска права грађана, радили против српских националних и државних интереса, поткрадали и дестабилизовали Републику Србију, обмањивали и дезинформисали грађане и вршили друге радње забрањене законима.

Народна странка Раковица гарантује својим бирачима да ће њихови гласови против дилетаната, распикућа, хулигана, нерадника, друмских разбојника, пљачкаша и других криминалаца учлањених у Српску напредну странку заиста бити употребљени у циљу свргавања са власти најгорих издајника на челу са диктатором Александром Вучићем, и да ће сваки члан ове криминалне организације бити изведен пред лице правде да би одговарао за своје злочине према држави и народу Србије.

Повереништво Народне странке Раковица