Народна странка

Народна странка Раковица: Напредњачки бункер у ишчекивању новог задатка с витаминима

Народна странка Раковица: Напредњачки бункер у ишчекивању новог задатка с витаминима

Осипање Српске напредне странке наставља се из дана у дан, из сата у сат. Бродолом криминалног апарата све је изгледнији, а сразмерно паду рејтинга и поразима на локалним изборима широм Србије, расте решеност и одлучност бирача да задају завршни ударац мафијашкој организацији. Грађани Раковице мораће на првим наредним фер и слободним изборима да се запитају због чега напредњаци нападају само Народну странку у Раковици, а не и друге опозиционе странке. Сведоци смо чињеница да из некадашње зграде Општине Раковица страначка саопштења пристижу радним данима, усред радног времена овог државног органа, због чега се против њих већ воде неки судски поступци. Руку на срце, мало је оних који су од напредњака очекивали да ће уопште умети да обављају послове из домена државног органа. Али да будемо начисто, није Миличковић избацивао интелектуалце из странке, него они једноставно нису долазили. А и смешно би изгледали поред дипломе погонског инжењера.

Кроз свако страначко саопштење Миличковићеве менажерије провејава жал за пропалим покушајем да се поцепа Народна странка у Раковици и истим маневром инфицира нека друга опозициона странка којој би се убризгао црно-жути вирус. Ширењем тог вируса бирачи у Раковици били би доведени пред свршен чин - никако не би на изборима могли да промене власт Миличковића и његовог тихог коалиционог партнера из сенке, са којим је већ скоро две деценије у истим уносним пословима на уништавању и поткрадању Раковице.

А нашем младом и неодлучном председнику општине поручујемо овом приликом да најзад одлучи да ли ће да носи наочаре или не. Да изгледа млађе - не може, да изгледа као интелектуалац... И свакако да смо уверени да је вид изгубио спремајући многобројне испите на Вучићевој Aкадемији младих лидера, заједно са колегама Лангуром и Келерабом .

Напредњаци на Народну странку и њеног лидера Вука Јеремића нису били оволико кивни још од времена када је Јеремић објавио фотографије празне сале Уједињених нација у Њујорку током наступа напредњачког председника Александра Вучића. Сведоци говоре да су у сали том приликом боравила само два конобара послужитеља, од којих је један заспао, секретарица делегације неке азијске земље и нешто техничког особља из одржавања зграде. Заинтересованих није било ни када је одржао прес конференцију иза гараже Беле куће. Одговор на сва питања која данас муче напредњаке дао је председник Народне странке, Вук Јеремић - ловиће вас, ухватиће вас и осудиће вас по законима које сте тако олако кршили. Многи, запамтите то, многи грађани Србије не желе да ви стигнете до суђења за своја недела јер сматрају да би вам они праведније и брже пресудили. Због тога покажите мало поштовања према онима који вам нуде фер суђење у правној држави за ваше злочине из времена док сте били дахије, фирери, ознаши, чедомири и слуге окупатора у сопственој земљи.

Народна странка Раковица