Народна странка

Народна странка Раковица: Напредњаци застрашују језиком зла и мржње

Народна странка Раковица: Напредњаци застрашују језиком зла и мржње

Грађани, бирачи и чланови Народне странке у Раковици запрепашћени су количином мржње и зла у саопштењу које су 8. априла издали узурпатори власти који себе називају Српска напредна странка. Није забележено у аналима и архивама Раковице, а вероватно ни Београда и Србије, да је једна странка на власти дала себи за право да се грађанима обраћа на такав начин, бахато и безобзирно, да их назива фашистима, бедницима, глупацима, да им прети стрељањима, гиљотинама и да их назива фрустрираним олошем. Као да истим тим грађанима није довољно мука од чињенице да не могу да изађу на фер и слободне изборе већ девет година и да су најчешће прегласани за џак брашна и теглу ајвара.

Неспособни да било шта више понуде грађанима Раковице од фарбања клупица и клацкалица, ови узурпатори вређају и интелигенцију грађана, одбијају да преузму одговорност за вршење власти, покушавајући већ девет година да глуме опозицију и сатанизују претходнике, а да истовремено прикрију истину, да 90 процената данашњих начелника у Управи ГО Раковица чине представници претходних власти који су прешли у редове незаконитог узурпатора.

Говором мржње и нетрпељивости настављају да обмањују грађане како се наводно сећају дивље градње, иако она цвета у данашњој Раковици, што је видљиво на сваком ћошку, секу се читаве шуме, уништавају зелене површине и паркови,  јавни радови се не приводе крају, рокови се пролонгирају, а Општина кривицу сваљује на грађане који на овакве пропусте указују. И не само да вређају и мрзе грађане Раковице, ови узурпатори мрзе и животиње и критикују изградњу Азила за псе у Реснику, који је у своје време представљао један од најсавременијих и  најхуманијих система за решавање проблема са псима луталицама, њиховим збрињавањем и удомљавањем.

На крају саопштења, након исијавања зла и мржње према свему што није укључено у њихов преварантско-паразитски систем симулирања и поткрадања избора и узурпације власти, овај одбор криминалне организације има образа да спомене и подршку народа о којем има најгоре мишљење и са којим крајње нехумано поступа, условљава подршку старих, болесних и изнемоглих које уцењује за послове њихових синова и унука, прети сиромашнима да неће моћи да прехране своје породице, притиском на беспомоћне, злоупотребом њихових личних података, социјалног статуса, злоупотребом јавних средстава, куповином гласова и прекрајањем народне воље. Баш воље тог народа којем све отимају да би заједно са својим западним газдама пунили своје џепове, а народу остављали мрвице за преживљавање.

Народна странка Раковица