Народна странка

Народна странка Пожаревац: Тужилаштво мора да поступи исправно по кривичној пријави против Томице Стојановића

Народна странка Пожаревац: Тужилаштво мора да поступи исправно по кривичној пријави против Томице Стојановића

Председник Градског одбора Народне странке Пожаревац Ненад Илић дао је изјаву у Полицијској управи града поводом кривичне пријаве против градског већника Томице Стојановића због злоупотребе положаја и непријављивања имовине. Пожаревачки одбор је већ указивао на то да је Стојановић, иначе члан СНС-а, омогућио свом оцу Бранку Стојановићу да добије 3,8 милиона динара на тендеру Министарства просвете. 

„Очекујем да овај случај буде огољен до краја и да надлежни органи не буду застрашени већ да одраде свој посао. Свако ко је учинио било какво коруптивно дело за исто мора и да одговара“, рекао је Илић.

Адвокат и члан Правног тима Народне странке Миодраг Тадић изјавио је да је ситуација „кристално јасна“ јер је сваки функционер дужан да своју имовину пријави.

„Кривично дело је подељено. Један део ради Тужилаштво у Краљеву, а други део у Пожаревцу. Све је на нашим државним органима, да тужилаштво овај поступак изнесе до краја и да сви актери наведени у овој кривичној пријави почну да подлежу и одговарају по закону“, рекао је Тадић.