Народна странка

Петровац на Млави: Два милиона за концерте, а за младе ‘нема’ новца

Петровац на Млави: Два милиона за концерте, а за младе ‘нема’ новца

Општински одбор Народне странке Петровац на Млави осуђује потез локалне власти да за одржавање два концерта издвоји преко два милиона динара. То није њихов новац, већ грађана који нису подржали такво неконтролисано трошење. 

Скоро пола милиона је надлежна власт платила бине и озвучење. Поред свега овога, на разне пројекте и наџорне органе се троши више стотина хиљада динара. Док локална власт све више води рачуна о себи и својим приватним стварима и троши милионе динара  на забаве по кафанама поводом разних манифестација, Петровац нема никакву перспективу за развој предузетништва младих људи нити било какву помоћ локалне власти, разуме се уколико нису чланови Српске напредне странке или њихови донатори. 

Из Петровца људи све више одлазе, школе се по селима гасе, а следеће године ће бити отворено једно одељење првака мање у школи "Бата Булић". 

Сматрамо да је новац могао бити много боље искоришћен, што ћемо  у скоријем времену представити у плану за развој општине Петровац на Млави. Локална власт сваким потезом све више показује своју бахатост и неспособност због чега је у најкраћем роју морамо сменити.

ОО Народне странке Петровац на Млави