Народна странка

Београд: Народна странка Вождовац обнавља кошаркашки терен у насељу Медаковић

Београд: Народна странка Вождовац обнавља кошаркашки терен у насељу Медаковић

Месни одбор Народне странке Медаковић у београдској општини Вождовац организовао је турнир у кошарци на којем је прикупљен новац за реконструкцију уништеног кошаркашког терена у насељу Медаковић.

Активисти Народне странке су очистили терен и обезбедили новац за нову кошаркашку таблу, чиме ће терен постати функционалан.

Напредњачка власт у општини Вождовац показала је да је не занимају проблеми грађана, него само лични интерес.

Након скоро 10 година власти, СНС на Вождовцу није у стању да најмлађима обезбеди и одржава игралишта и спортске терене, а камоли да спроведе озбиљне инфраструктурне пројекте.

Народна странка Вождовац позива председника општине Александра Савића и чланицу општинског већа Ивану Томић Илић да поднесу оставке због очигледне неспособности да воде општину.

Пошто је мало вероватно да код њих постоји минимум осећаја одговорности и савести и да ће поднети оставке, ми им поручујемо да ће Народна странка победити заједно са својим партнерима на првим слободним изборима за Скупштину општине Вождовац.

Када преузмемо одговорност за управљање општином, решаваћемо проблеме грађана и обећавамо да нећемо дозволити да их грађани решавају сами.

Народна странка Вождовац