Народна странка

Народна странка Зајечар: Наопака напредњачка власт кажњава наставнике и васпитаче

Народна странка Зајечар: Наопака напредњачка власт кажњава наставнике и васпитаче

Градски одбор Народне странке Зајечар позвао је градску власт да коначно испуни своје законске обавезе према школама и запосленима у школским и предшколским установама како би оне изашле из вишемесечне блокаде.

Због неодговорности антизајечарске градске власти и њене бахатости и неспособности, Град Зајечар мора да исплати милионе динара на име судских трошкова насталих у споровима по тужбама запослених у тим установама, који нису примили накнаде за превоз, а исплата по свакој тужби је већа од 30.000 динара и град је по правилу изгубио сваки судски спор.

Уместо што градска власт немилосрдно троши новац свих Зајечараца на новогодишње кићење, беспотребно померање чесме и концерте на скверу, боље би било да се тај новац коначно уплати школама како би оне могле нормално да раде.

У школама и обдаништима, које власт годинама занемарује, раде људи који заслужују сво поштовање и боље услове за рад, јер школују и васпитавају генерације деце и младих.

Народна странка Зајечар истиче да недавно усвојени буџет града сликовито показује неспособност антизајечарске власти предвођене СНС-ом и Бошком Ничићем, која уз претходну власт коју је предводио његов претходник Саша Мирковић, представља најгору власт у историји Зајечара, чије ће погубне последице Зајечарци морати да трпе још дуги низ година.