Народна странка

Народна странка Врање: Градоначелник фаворизује приватну телевизију

Народна странка Врање: Градоначелник фаворизује приватну телевизију

Градски одбор Народне странке Врање најоштрије осуђује поступак градоначелника Врања Слободана Миленковића којим фаворизује једну приватну телевизију (Радио-телевизију Врање) у односу на све друге медијске куће које постоје у нашем граду.

Наиме, ово није ништа друго до стављање до знања свим грађанима Врања и свим медијима на нашем подручју да се до милости врха градске власти долази само путем изигравања пропагандног гласила градоначелника, режима и владајуће режимске странке.

Емитујући разне пропагандне емисије против опозиције, опозиционих лидера и свих мислећих грађана Врања и југа Србије овај медиј који више личи на пропагандно режимско гласило локалног карактера доказало се више пута као погодан инструмент у рукама градоначелника и Српске напредне странке за таргетирање опозиције, генерисање мржње према свакоме ко мисли другачију у односу на режим, креирајући у јавности једну потпуно негативну слику о свима који су били "дрски" да се супротставе лажима режима и градоначелника Врања о наводном благостању, економском тигру и квалитетној инфраструктури.

Испуњавајући овакве услове, уз дугогодишњу традицију режимског миљеника, ово пропагандно гласило је и заслужило пажњу нашег умишљеног градоначелника и пријем на највишем нивоу поводом сопственог јубилеја.

Да ли би тај пријем био могућ да је ово гласило писало о томе да радови на изградњи улице Боре Станковића, градском парку и шеталишту у Врањској бањи касне скоро годину дана, да радови на изградњи вртића у насељу Рашка касне и више од две године, а који по свему судећи никада неће бити ни завршени? Да ли би тада РТВ Врање био омиљени медиј градоначелника, који приликом расподеле градског новца покупи највећи кајмак?

Да ли би тада власник овог приватног "медија" приликом прославе јубилеја био позван на свечани пријем код градоначелника на највишем нивоу уз присуство државног секретара?

Наравно да не би.

Ово је само још један у низу скандала градоначелника Врања Слободана Миленковића који својим утицајем фаворизује један приватни медиј у односу на све остале медије на нашем подручју, а све због верне службе у ширењу лажи и обмана о успесима неуспешног градоначелника у циљу индоктринације грађана.

Градски одбор Народне странке Врање даје пуну подршку невладиним организацијама и удружењима грађана који су поднели кривичну пријаву против градоначелника због повреде закона о конкуренцији и позивамо Основно јавно тужилаштво у Врању да се пробуди из сна те да по овој кривичној пријави буде ревносно и предузме све потребне радње, а господину градоначелнику поручујемо да правда јесте спора али је достижна.

Одговараћете!

Народна странка Врање