Народна странка

Народна странка Врање: Власт баца новац на вашар, а грађани немају воду ни канализацију

Народна странка Врање: Власт баца новац на вашар, а грађани немају воду ни канализацију

Градски одбор Народне странке Врање саопштио је данас да напредњачка власт у том граду баца више од 100.000 евра на манифестацију вашарског типа „Дани Врања“, града са најнижим просеком плата, у којем готово 9.000 грађана тражи неки вид социјалне помоћи, а рубна подручја немају ни воду нити канализацију.

„Питамо градоначелника Слободана Миленковића, директорку Туристичке организације Врање Весну Петровић и градско руководство да ли је приоритет власти бахато трошење народног новца на тродневну вашарску манифестацију док се осиромашени грађани Врања довијају да деци купе књиге за школу“, наводи се у саопштењу врањанског одбора Народне странке.

Народна странка Врање изражава жаљење што се новац пореских обвезника троши ирационално, а Врањанцима обећавамо да ћемо, када сменимо штеточинску власт, њихов новац употребити за добробит људи и боље услове живота.

Вашар назван „Дани Врања“ и сличне манифестације скуже искључиво за извлачење новца из градског буџета.

Уместо да се улаже у здравство, школство и изградњу инфраструктуре, народни новац завршава у приватним џеповима људи на власти и њихових сарадника.