Народна странка

Народна странка Вождовац: Стефановић злоупотребљава ванредно стање и води кампању СНС-а

Народна странка Вождовац: Стефановић злоупотребљава ванредно стање и води кампању СНС-а

Општински одбор Народне странке Вождовац осуђује срамни наступ министра унутрашњих послова Небојше Стефановића и његову лажну забринутост за грађане Вождовца.

Стефановић наставља кампању СНС-а од врата до врата у којој полицијске службенике користи као статисте и носаче кеса, док са телевизијском екипом и камерама посећује старије грађане у време забране социјалних контаката.

У ситуацији у којој су суспендоване држава и институције и када се наши суграђани хапсе и над њима врши терор диктаторског режима, лажни доктор Стефановић наставља заједно са руководством општине Вождовац да злоупотребљава ванредну ситуацију зарад политичког маркетинга.

Уместо да су решавали нагомилане проблеме грађана, Стефановић и његови јуришници са Вождовца Александар Савић и Ивана Томић Илић настављају да газе достојанство народа и злоупотребљавају веома тешку ситуацију.

Позивамо грађане да у овим тешким тренуцима, када су укинуте основне Уставом загарантоване слободе, буду солидарни према својим комшијама и да им помогну, али и да буду присебни и не наседају на злоупотребе власти.