Народна странка

Народна странка Вождовац: Дивљање хулигана СНС-а показује агонију режима

Народна странка Вождовац: Дивљање хулигана СНС-а показује агонију режима

Општински одбор Народне странке Вождовац најоштрије осуђује јучерашње окупљање и дивљање активиста СНС-а и плаћених навијачких група на Бањици и у другим деловима Вождовца.

Позивамо министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића да ухапси Ивану Томић Илић као организатора политичког скупа у време забране окупљања и забране кретања.

Оваквим понашањем режим је показао да га не интересују здравље и животи грађана, него искључиво одржавање на власти по сваку цену.

Грађани Вождовца су им јасно поручили у 20.05 заглушујућом буком да је дефинитивно након 10 година дошао крај њиховом пљачкању.

Додатни јасни показатељ је гробна тишина у 20.30 од стране грађана који се нису прикључили бесмисленој акцији скандирања против опозиције.

Узалуд је подела реквизита и озвучења у време полицијског часа и покушају стварања утиска да режим има подршку. Грађани су показали да им је доста неспособне и корумпиране булументе која је окупирала државу. А последњу реч грађани ће дати врло брзо након укидања ванредног стања када се изборимо са пандемијом.