Народна странка

Народна странка Вождовац: Скандалозно и срамно полтронско величање аутократе од стране председнице општине

Народна странка Вождовац: Скандалозно и срамно полтронско величање аутократе од стране председнице општине

Скандал који се десио у сали Скупштине општине Вождовац представљањем књиге која велича лик и дело Александра Вучића у режији председнице општине Вождовац Иване Томић Илић и лица повезаних са највећим криминалним организацијама на Балкану, јасно показује да Србија срља у тоталитаризам стварањем култа личности.

Полтронска председница општине Вождовац Ивана Томић Илић се својом изјавом да би сви од Александра Вучића требало да науче да никад не одустају од својих идеја најгрубље подсмева грађанима Вождовца, Београда и Србије.

Никада не смемо да заборавимо идеје које је Александар Вучић спровео у дело, а које су унесрећиле многе породице, мајке и нашу децу.

Председница општине која својим понашањем на полтронски начин велича лик и дело аутократе, изабрана на лажним изборима, не заслужује да води општину Вождовац. Она својим понашањем само потврђује да је полтронизам једини образац понашања у редовима СНС-а и да је једини квалитет који је квалификује да води општину њен полтронизам и слепа послушност.

Народна странка најоштрије осуђује организовање ове промоције која представља гебелсовску кампању вештачког стварања култа личности особе коју ће историја упамтити као политиканта који је Србији нанео штету несагледивих размера.

 

Општински одбор Народне странке Вождовац